Voor een Brits gezin met twee tienerkinderen ontwierp HOP de complete renovatie van een drie verdiepingen tellend appartement nabij het Vondelpark in Amsterdam. Het huis was al vele jaren niet meer onder handen genomen en was dringend toe aan een nieuwe indeling, nieuwe elektra / sanitair, nieuwe interieurafwerking + meubilair en de restauratie van bestaand ornament rond deuren en plafonds.

Men komt het appartement binnen op de derde verdieping waar zich de keuken, de eetkamer en de woonkamer bevinden. De keuken is zorgvuldig gedetailleerd met houten lijsten rond de kasten in twee verschillende kleuren: eikenhout met een donkerblauwe afwerking en natuurlijke eiken kasten van vloer tot plafond aan de achterwand met daarin de ovens en de koelkast. Een speciale kwartsietsteen met een sterke marmerachtige uitstraling zorgt voor een extra levendige sfeer. De natuurlijke materialen worden aangevuld met messing details zoals Buster en Punch handgrepen en verlichtingsarmaturen die zijn geïmporteerd uit Engeland.

Locatie
Amsterdam
Programma
Wonen
Jaar
2022
Grootte
250 m2

De keuken is zorgvuldig gedetailleerd

Project image
Project image

Op maat gemaakte kasten in slaapkamers en trappenhuis

Before/afterBefore/after

Profile picture

De vierde verdieping is (bijna) geheel voor de tienerjongens die onlangs met hun ouders naar Amsterdam zijn verhuisd. Zij hebben een eigen badkamer met ligbad en elk een ruime slaapkamer met een grote op maat gemaakte kast / bureau. Deze verdieping bevat ook een eigen kantoorruimte aan de straatkant van het huis.

Op de vijfde verdieping bevinden zich de hoofdslaapkamer en de gastenkamer. De hoofdslaapkamer heeft een badkamer ensuite en een inloopkast. De gastenslaapkamer heeft ook een eigen badkamer die toegankelijk is vanuit de gang. In de hoofd badkamer geeft een geïntegreerde stoombaddouche de eigenaren de ultieme ontspannende ervaring na een lange dag hard werken.

Vergelijkbare

projecten