What Our Clients Say About Us

Tim,
renovation Wouwermanstraat,
Amsterdam

HOP heeft ons geholpen bij het compleet renoveren en verbouwen van onze woning in Amsterdam. Ze hebben ons bijgestaan bij het hele proces: beginnend met het ontwerp en het indienen van de bouwvergunning tot uiteindelijk de oplevering. Gedurende het gehele proces hebben Michael en Bo ons altijd prima op de hoogte gehouden, ze hielden rekening met onze wensen en aanpassingen en gaven advies op zowel esthetisch als praktisch vlak.

Matt,
co owner Buddy Buddy,
Brussels

De architecten en interieurontwerpers van HOP zijn gewoon uitstekend! Ons project Buddy Buddy was lastig door veel beperkingen en uitdagingen, en door onze hoge verwachtingen! Toch slaagde HOP er op de een of andere manier in iets te creëren dat onze verwachtingen overtrof. We zijn nu te zien op Dezeen en genomineerd voor verschillende designprijzen. De jongens zijn allemaal sterk in het oplossen van problemen en denken snel, waardoor ze gedeeltelijk de druk van onze schouders wegnamen. We waarderen al het harde werk van HOP om ons project tot een succes te maken.

Marit,
house extension Volkerakstraat,
Amsterdam

Ze staan altijd klaar wanneer we ze nodig hebben of vragen hebben, ze zijn professioneel en wat ze doen is van zeer hoge kwaliteit. Ons project loopt nog (of is net begonnen) maar tot nu toe was onze ervaring geweldig! Ik zou HOP ten zeerste aanbevelen!

Dorian,
renovation Nieuwe Prinsengracht,
Amsterdam

HOP heeft van twee bedompte donkere werkkamers lichte, zeer aangename ruimtes gemaakt. De elegante metalen puien corresponderen met de houten vensters van de hoger gelegen verdiepingen in de achtergevel en de nieuwe dakkapel. Verlichtings- en verwarmingselementen zijn mooi en goed geïntegreerd. De samenwerking met de architect was in alle fasen van de verbouwing heel plezierig en het resultaat is in alle opzichten geweldig. Vijf sterren!

Jay,
co owner Buddy Buddy,
Amsterdam

Zo ongelooflijk blij met de services van HOP. Uiterst vriendelijk en professioneel team. Ons project kreeg aandacht van de meeste grote designmedia over de hele wereld. Ik kan niet gelukkiger zijn als klant!