Nicolaas Maesstraat

------------------------
arrow
project

Een zacht kleurenpalet, natuurlijke materialen en vintage meubelen maken van deze pas gerenoveerde gezinswoning aan de Nicolaas Maesstraat een woning die niet ‘nieuw’ aanvoelt maar juist warm en uitnodigend aanvoelt. Dit project zou wel eens een van onze meest grondige renovaties tot nu toe kunnen zijn. Beide verdiepingen van deze ongelooflijke woning zijn volledig heringedeeld, uitgebreid en gemoderniseerd. De nieuwe plattegrond van de woonruimte resulteerde in een open vloeropstelling waar meerdere strategisch geplaatste ramen speelse zichtlijnen creëren tussen de verschillende ruimtes van de woning. Binnen het zorgvuldig uitgewerkte nieuwe ornamentenplafond hebben we een nieuw lichtplan opgesteld om de perfecte sfeer te creëren tijdens deze sombere herfstdagen.

Binnen het project Nicolaas Maesstraat loopt de notenhouten vloer en het materialenpalet van de 2e verdieping door tot de 3e verdieping. Hier hebben we vier slaapkamers en twee badkamers gepositioneerd die zo zijn ingericht dat we elke vierkante meter optimaal benutten - wat betekende dat we nog ruimte over hadden om in een op maat gemaakte sauna te ploffen - perfect voor druilerige dagen zoals vandaag. De hoofdslaapkamer biedt toegang tot het terras op de 3e verdieping en een nieuw geplaatste trap geeft toegang tot het nieuwe dakterras - misschien wel het meest gebruikte deel van deze heerlijke nieuwbouwwoning.

Samen met opdrachtgever, aannemer, constructeur, meubelmaker en interieurstylist creëren we een thuis voor dit jonge gezin om de komende jaren in op te groeien.

Locatie
Amsterdam
Programma
Residentieel
Jaar
2022
Grootte
210 m2

De notenhouten vloer loopt door tot op de 3e verdieping

Project image
Project image

Beide verdiepingen zijn volledig uitgebrei en gemoderniseerd

Before/afterBefore/after

Profile picture

Vergelijkbare

projecten