HOP is gevraagd om de eerste locatie van dit nieuwe bed & breakfast concept te ontwerpen waarvan zojuist de eerste vier bedden zijn geopend op de hoek van de pittoreske Bloemgracht en de Derde Leliedwarsstraat.

De natuurlijke houten balken van dit rijksmonument uit de 18e  eeuw vormen de basis waaronder verschillende op maat gemaakte meubels zijn geplaatst. Deze elementen vormen samen twee appartementen die zowel de tourist als de expat als de local verwelkomen die op zoek zijn naar een speciaal plekje binnen het centrum.

Zowel het interieur als de styling is met zorg door HOP ontworpen en samengesteld waarbij elke kamer is georganiseerd rond het centraal geplaatste op maat gemaakte bed met geïntegreerde tafel; ideaal voor een borrelplank voor een avondje in de stad.

De afgeronde hoeken van de verschillende meubels zorgen ervoor dat de ruimte eromheen vrij kan doorstromen waardoor deze compacte appartementen ruim en comfortabel aanvoelen. Samen met de zorgvuldig geselecteerde accessoires, de bamboe lamellen en de natuurlijke materialen die in de ruimtes zijn gebruikt, bieden deze vier bedden in het hart van de stad iedereen een warm welkom.

Locatie
Amsterdam
Programma
Bed & breakfast, short stay
Jaar
2019
Grootte
50 m2

Project image
Project image

Before/afterBefore/after

Profile picture

Vergelijkbare

projecten